Bedrijfsuitje Limburg

Bedrijfsuitje Weert

Wat is het perfecte bedrijfsuitje in Limburg? Als je het ons vraagt is het antwoord een Outdoor Escape!
In de buitenlucht worden spanning, actie en samenwerken gecombineerd in een unieke ervaring geschikt voor elk bedrijf!
Een bedrijfsuitje bij Outdoor Escape Weert kan helemaal compleet gemaakt worden met een groot aantal arrangementen en mogelijkheden. 

Operation Mindfall escape ActionPack 1

ActionPack

Dit is de ActionPack van Operation Mindfall

Een Escape Room buiten?

Je vraagt je vast af hoe een Escape Room buiten te spelen is, dat is een logische vraag! Wij hebben een unieke manier gevonden om het leuk te maken voor de hele groep. Je loopt namelijk een route met een ActionPack en een Ipad. De Ipad wijst je de weg en de ActionPack zit boordevol puzzels en uitdagingen. Aan jullie om de opdrachten zo snel mogelijk te voltooien!

Bedrijfsuitje in Limburg

Voor iedere groep hebben wij het perfecte uitje! We maken onderscheid in 2 verschillende groepen. Groepen met minder dan 30 personen en met meer personen. Klik hieronder op wat voor jou groep van toepassing is en we gaan gelijk aan de slag met het perfecte arrangement samen te stellen!

Locaties

Tijdens een outdoor escape loop jij een route door de mooiste gebieden van Weert. Op dit moment heb je de keuze tussen 2 verschillende routes. Een stadsroute en een bosroute.
De stadsroute begint bij Antje van de Statie en neemt je mee langs alle hotspots die het centrum van Weert te bieden heeft.
Ben je meer van de natuur? Dan is de bosroute jouw beste optie. Deze route start bij Klimbos Weert in het natuurgebied de IJzeren Man. Je kan genieten van de natuur en ondertussen samen met je team alle puzzels oplossen. 

Ga direct naar:

Minder dan 30 personen

Een bedrijfsuitje in Limburg voor minder dan 30 personen? Bij ons betekent dat alle keuze! Je kan kiezen tussen onze outdoor escapes Operation Mindfall en Magic Portal
Maak je uitje compleet door gebruik te maken van onze vele arrangementen! Eerst klimmen in het Klimbos, dan een outdoor escape naar keuze en afsluiten met een gezellige barbecue is bijvoorbeeld één van de mogelijkheden. Neem vooral even een kijkje naar onze vooropgezette arrangementen. Wil jij al jullie opties bekijken? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via dit formulier en kies de activiteiten die jij passend vind!

Meer dan 30 personen

Ook voor grote groepen ben je bij ons aan het juiste adres! Voor grote groepen is het toch erg lastig om een geschikte activiteit voor iedereen te vinden en dat snappen wij maar al te goed! Een outdoor escape is perfect. In de buitenlucht een route wandelen, waarbij de hersenen ook nog gekraakt gaan worden. In groepen van 5 personen gaan jullie de Groepsversie van Operation Mindfall spelen. Jullie nemen het tegen elkaar op en gaan de uitdaging aan. 
Breid je arrangement uit met een heerlijke barbecue of ontvangst met koffie en vlaai. De echte actieve bedrijven kunnen ook komen klimmen in het Klimbos als extra activiteit!

GermanDutch