Groepen

Groepen

Speciaal voor groepen

Speciaal voor groepen hebben wij een escape game ontwikkeld! Deze game is perfect voor:

  • Teambuilding
  • Schoolreis
  • Jeugdkamp
  • Bedrijfsuitje
  • Verenigingen 

We kunnen groepen kwijt tot wel 2000 spelers dus er is altijd een mogelijkheid voor jullie groep! We kunnen op 2 manieren spelen. Outdoor op één van onze locaties. In het bos of in de stad. Of we spelen op jullie eigen locatie een indoor  versie waarbij er niet van punt naar punt gelopen hoeft te worden. 

Ga direct naar:

Groepen Indoor

Indoor

Wil je een escape game op eigen locatie spelen? Dat kan! Je deelt je groep op in teams van 4 tot 6 spelers de escape game Operation Mindfall. Wij komen langs met Ipads voor de teams en je speelt met de Operation Sheet en de notities van dr. Bergmann voor elk team. Je speelt het spel indoor en blijft op je eigen locatie, je hoeft niet van vraag tot vraag te lopen. Voor een meerprijs is dit wel mogelijk!

Elk team kiest een teamnaam en tijdens het spel is op een live scorebord te zien hoe de teams het ervan af brengen. Het zorgt voor een unieke competitie en een leuke en uitdagende teambuilding activiteit! 

Vraag een offerte aan voor de mogelijkheiden!

Groepen outdoor

Outdoor

Escape Games

De outdoor versie van de groepsversie wordt gespeeld met de escape game Operation Mindfall. De groep dient opgedeeld te worden in teams van 2 tot 5 spelers. In deze aangepaste groepsversie speel je met een Ipad, een Operation Sheet en de notities van dr. Bergmann voor elk team. 

Het is dan aan het team om ze snel mogelijk van punt naar punt te lopen en de vragen op te lossen. Als alle teams uitgespeeld zijn is te zien welk team de vragen het beste en snelste heeft op weten te lossen. Dit zorgt voor een competitief en uitdagende teambuilding activiteit. 

De outdoor groeps-escape is te spelen op 2 locaties. In het natuurgebied de IJzeren man, startend in Klimbos Weert of in het centrum van Weert, startend bij Antje van de Statie.

Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden.

GermanDutch