Magic Portal

Magic Portal

Het verhaal

Bij het spelen van Magic Portal kom je erachter dat er vele verhalen over goblins, aardmannetjes en mythische wezens zijn. Zo was er een tijd dat hun wereld met de onze verbonden, doormiddel van portalen.  Toen verschillende wezens chaos brachten in onze wereld, werden deze portalen gesloten en keerde de rust terug.
De portalen worden bewaakt door poortwachters.
Er is alleen één probleem. Een poortwachter is door een vloek in een diepe slaap terecht gekomen en monsters betreden onze wereld!

Verzamel jij genoeg kristallen om het portaal te sluiten en de wereld te redden?

Informatie

Deze outdoor escape is te spelen in 2 versies. De volledige versie en een aangepaste versie speciaal gemaakt voor kinderen. In deze light versie zijn de vragen makkelijker en staat het volbrengen van de escape centraal. Bij het reserveren krijg je dus 2 opties. Wij raden aan als er met kinderen onder de 14 gespeeld wordt om de light versie te kiezen.

Magic Portal - Volledige versie

Tijdens de volledige versie wordt je op pad gestuurd met je Ipad en Actionpack. Tijdens de escape ga je verschillende uitdagende puzzels oplossen om de wereld te bevrijden van de monsters. Je komt puzzels tegen als de cryptex, cypher disc en goblin cards. Ontketen je creativiteit en maak een medaillon om de monsters te weren. Dit is de escape game voor je vriendengroep, team of als gezin met oudere kinderen. 

Moeilijkheidsgraad:
Magic Portal 4 sterren
Tijdsduur:
2,5 uur

Aantal spelers per team:
2 – 6 (met meerdere teams tegelijk te boeken)

Groep:
14 jaar en ouder

Reserveren:
Via de website

Locatie:
Klimbos Weert
Antje van de Statie (centrum Weert)

Magic Portal - Kids versie

De kids versie is onze oplossing om het spelen van een outdoor escape voor iedereen mogelijk te maken, ook voor de kleinste detective. Het volbrengen van de escape staat centraal. Er wordt nog steeds gespeeld met de Ipad en de ActionPack, alleen zullen niet alle puzzels worden gebruikt. Kortom de escape game voor een gezin met kinderen of een kinderfeestje. Let op! Het is verplicht dat een volwassene meeloopt als begeleider!

Moeilijkheidsgraad:
Magic Portal 3 sterren
Tijdsduur:
2,5 uur

Aantal spelers per team:
2 – 6 (met meerdere teams tegelijk te boeken)

Groep:
Kinderen van 8 tot 14 jaar – Wij raden geen complete groep van 8-jarige aan. Er zit een bepaalde mate van uitdaging in!

Reserveren:
Via de website

Locatie:
Klimbos Weert
Antje van de Statie (centrum Weert)

Sfeerimpressie

GermanDutch