Het verhaal

In ons nieuwe Outdoor Escape Blackout is de stad gehackt door een onbekende groep hackers, waardoor een van de grootste bedreigingen van de moderne tijd is ontstaan: een Blackout! Het gevolg is de complete ineenstorting van de moderne wereld zoals we die kennen. De bevolking weet niet dat je stad op dit moment al op noodstroom draait. Je hebt slechts 2,5 uur  om de hackers te stoppen, de stroomvoorziening te herstellen en de grootste catastrofe in de moderne geschiedenis te voorkomen!

Zijn jullie de hackers die we nodig hebben? 

Informatie

Onze nieuwste outdoor escape speel je in teams van 2 tot 6 personen. Het is een vervolg op Operation Mindfall, maar kan ook los gespeeld worden. Je hoeft Operation Mindfall niet eerst te spelen! 

Blackout - Volledige versie

Tijdens de volledige versie wordt je op pad gestuurd met je Ipad en Actionpack. Tijdens de escape ga je de hackers stoppen door moeilijke puzzels op te lossen. Je maakt gebruik van een dummy telefoon, een FANtastisch hulpmiddel en je hackt de hacker hopelijk terug. Vol uitdaging en veel fysieke puzzels om het maximale uit het concept Outdoor Escape te halen!

Moeilijkheidsgraad:
operation mindfall 5 sterren
Tijdsduur:
2,5 uur

Aantal spelers per team:
2 – 6 (met meerdere teams tegelijk te boeken)

Groep:
14 jaar en ouder

Reserveren:
Via de website

Locatie:
Klimbos Weert
Antje van de Statie (centrum Weert)

Sfeerimpressie

GermanDutch