Operation Mindfall

Operation Mindfall

Het verhaal

We hebben jullie hulp nodig! Wij zijn WISE een onafhankelijke, internationale organisatie. We houden ons, in het grootste geheim, bezig met de veiligheid van de wereld. Onze bronnen hebben ons verteld dat er een onderzoeksbedrijf genaamd Spider Tech een virus heeft ontwikkeld. Dit virus geeft ze de mogelijkheid tot mind control wanneer het geactiveerd wordt. Op dit moment is 20% van de bevolking al geïnfecteerd met het virus. Op het moment dat Spider Tech het virus activeert kunnen ze de keuzes van deze mensen volledig beïnvloeden. Van politieke keuzes, shopgedrag tot zelfs moorden. Het is dus van enorm belang dat dit virus gestopt wordt. 
Met deze reden hebben wij Operation Mindfall het leven in geroepen en jullie als onze agenten gekozen. Jullie taak?
Vind het antivirus, stop de verspreiding en schakel Spider Tech voor eens en altijd uit!

Informatie

Deze outdoor escape is te spelen in 2 versies. De volledige versie en een aangepaste versie speciaal gemaakt voor grote groepen. Dit kan teambuilding voor een bedrijf zijn, maar ook een school met oudere leerlingen (voortgezet onderwijs / hoger onderwijs). Op deze manier kunnen wij voor grote groepen ook een uniek teambuildingsspel neerzetten!

Operation Mindfall - Volledige versie

Tijdens de volledige versie wordt je op pad gestuurd met je Ipad en Actionpack. Tijdens de escape ga je verschillende puzzels oplossen om uiteindelijk het antivirus in het grondwater te krijgen. Je gaat aan de slag met het mixen van het antivirus, krijgt moeilijke puzzels om sloten te openen, hackt een chatbot en nog veel meer. Onze moeilijkste escape game zorgt voor een unieke ervaring. Veel escape ervaring, dan is dit de escape voor jou!

Moeilijkheidsgraad:
operation mindfall 5 sterren
Tijdsduur:
2,5 uur

Aantal spelers per team:
2 – 6 (met meerdere teams tegelijk te boeken)

Groep:
14 jaar en ouder – ervaren escaper

Reserveren:
Via de website

Locatie:
Klimbos Weert
Antje van de Statie (centrum Weert)

Operation Mindfall - Groepsversie

Tijdens de groepsversie is het mogelijk om met grote groepen tegelijkertijd de escape game te spelen. Je speelt met een Ipad en een uitgeprinte folder waar de hints en puzzels verder beschreven worden. Door gebruik van augmented reality worden alle zintuigen geprikkeld. Het is mogelijk om gebruik te maken van het scorebord. Zo is er te zien welke groep de escape het snelste en het beste heeft volbracht.

Moeilijkheidsgraad:
Magic Portal 4 sterren
Tijdsduur:
2 uur

Aantal spelers:
20 – 2000+

Groep:
Grote groepen, voorgezet / hoger onderwijs, bedrijven

Reserveren:
Vraag een offerte aan!

Locatie:
Klimbos Weert
Antje van de Statie (centrum Weert)

Sfeerimpressie

GermanDutch