Escape Room Weert

Escape Room Weert

Opzoek naar een Escape Room in Weert, maar heb je ze ondertussen wel gezien? Probeer dan eens wat anders! Een outdoor escape game!
In tegenstelling tot een escape room ga jij, met je groep, lekker in de buitenlucht verschillende uitdagende puzzels oplossen! Het zorgt voor een unieke ervaring die je dezelfde uitdaging geeft als een escape room, maar een hele andere ervaring. 

Operation Mindfall escape ActionPack 1

ActionPack

Dit is de ActionPack van Operation Mindfall

Een Escape Room buiten?

Je vraagt je vast af hoe een Escape Room buiten te spelen is, dat is een logische vraag! Wij hebben een unieke manier gevonden om het leuk te maken voor de hele groep. Je loopt namelijk een route met een ActionPack en een Ipad. De Ipad wijst je de weg en de ActionPack zit boordevol puzzels en uitdagingen. Aan jullie om de opdrachten zo snel mogelijk te voltooien!

Onze Escape Rooms in Weert:

Magic Portal

Voor iedereen

Magic Portal is voor alle leeftijden. Speelbaar in 2 versies. De volledige game of een versimpelde versie gericht op gezinnen of kinderen.

ActionPack

Je gaat op pad met een Ipad en een ActionPack. In deze ActionPack vind je allerlei puzzels en hints die je nodig hebt om de escape succesvol af te ronden.

Augmented Reality

Door gebruik te maken van augmented reality komen de avatars en puzzels tot leven. Dit zorgt voor unieke interacties en een magische ervaring.

Operation Mindfall

Operation Mindfall

Uitdaging

Operation Mindfall is een uitdagende game. Speelbaar vanaf een leeftijd van 14 jaar en ouder. De puzzels en ActionPack zorgen voor een fantastische, maar moeilijke escape.

ActionPack

Je gaat op pad met een Ipad en een ActionPack. In deze ActionPack vind je allerlei puzzels en hints die je nodig hebt om de escape succesvol af te ronden.

Teambuilding

In een aangepaste versie is Operation Mindfall ideaal voor bedrijfsevenementen. Tot 2000 spelers kunnen het tegen elkaar opnemen met behulp van een live scorebord.

Locaties

Tijdens een outdoor escape loop jij een route door de mooiste gebieden van Weert. Op dit moment heb je de keuze tussen 2 verschillende routes. Een stadsroute en een bosroute.
De stadsroute begint bij Antje van de Statie en neemt je mee langs alle hotspots die het centrum van Weert te bieden heeft.
Ben je meer van de natuur? Dan is de bosroute jouw beste optie. Deze route start bij Klimbos Weert in het natuurgebied de IJzeren Man. Je kan genieten van de natuur en ondertussen samen met je team alle puzzels oplossen. 

Ga direct naar:

GermanDutch